Да се срещнем с някой със същите интереси и да ни изслуш внимателно.

...
Да се срещнем с някой със същите интереси и да ни изслуш внимателно.
Коментари Харесай

Те имат нужда да са специални, като всички други

Да се срещнем с някой със същите ползи и да ни изслуш внимателно. Йога извършения, арт занимания или консултация с професионален гримьор... Искаме всичко това, с цел да се почувстваме специфични, само че една от всеки осем дами се бори с рака на гърдата и има потребност от това, с цел да се почувства като всяка друга.

Именно това е прочувственото обръщение в новата акция на Мисията на Avon против рака на гърдата. Целта ѝ е да осведоми допустимо най-вече хора какви са потребностите на дамите, които се борят с подлия рак на гърдата,  и по какъв начин оказват помощ за това дейностите по специфичната взаимна стратегия „ Бъди до мен “, основана от Avon и Фондация „ Една от 8 “ .

Статистиката е тревожна – в България засегнатите от заболяването са над 50 000 , като регистърът се добавя с към 3 800 дами с всяка година. Отново за всички тях  –  Avon цели да набере средства за безвъзмездна психическа, юридическа, осведомителна и практическа поддръжка, която ще бъде предоставена от Фондация „ Една от 8 “ .

За акцията към този момент 18 години се набират средства посредством продажба на специфичната розова серия благотворителни артикули, като 100% от облагата се подарява за идеята. Можете да откриете тях, както и повече информация в създадения за задачите на акцията информативен хъб.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР